Gomdrukken en zo.

Exposities / Exhibitions 

Exposities / Exhibitions

Van tijd tot tijd is er een expositie van mijn werk. Meestal is dat een dubbel-expositie, samen met iemand anders. Dat heeft een reden; omdat gomdrukken erg persoonlijk is en de techniek uitnodigt om eigen inzichten aan te brengen, verschillen de gomdrukken van verschillende mensen erg van elkaar. En dat is leuk om op een expositie samen te brengen.


From time to time there is an exhibition displaying my work. Mostly together with somebody else. The reason for this is that gumprinting is so personal and gives the opportunity to insert own feelings and insights, that gumprints from different people are looking completely different. And it is fun to bring those differences together.

2016: van 21 mei t/m 11 juni in Amersfoort bij FotoExpo202, Grote Haag 127 met enkele leden van de Landelijke Groep Analoge en Hybride Fotografie. Open iedere zaterdag en zondag en elk weekend demonstraties. Zie ook www.fotoexpo202.nl.

2015: van 10 oktober t/m 12 november in Kunstgilde Leersum, met leden LGKF t.b.v. het 45 jarig bestaan van Fotogroep Kromme Rijn.

2015: van 17 januari t/m 17 maart in Huis Kinesis te Delft met leden van de LGKF.

2013: van 22 oktober tot 28 november bij de Fotoacademie in Eindhoven, samen met enkele leden van de LGKF.

2013: van 24 augustus tot en met 21 september in Amersfoort bij Fotoexpo202, samen met Eddie en Franklin Annink, Gerrit Korn en Gerda Lelieveld, Expo Fine Art Photography.

2011: van 10 september tot en met 14 oktober in Ruzomberok, Slowakije. Samen met Katarína Mocáková.

2009: 3, 4 en 5 september in de Agnietenkapel te Gouda. Samen met Katarína Mocáková.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee